Kuran müslümanlığı hakkında bilgiler

Kadın Sünneti İslamda Yoktur!

Hurafeler saymakla bitmiyor. Kadın sünneti de bu hurafelerden. Kadınları sünnet etmek isteyen dinciler bu saçmalığa türlü kılıflar bulmuşlar. Kimisi kadın sünneti'nin sağlık açısından faydalı olduğunu söylüyor, kimisi de cinsel arzuyu dizginlediği için kocasına bağlı kalmasına yardımcı olduğunu söylüyor. Kadını zina makinesi olarak gördükleri için cinsellikten zevk almasını bile engellemeye çalışıyorlar. Tabi ki kadın sünnetinin saçmalık olduğunu kendileri de biliyor ama uydurma hadis'i inkar etmeye cesaret edemiyorlar. Nede olsa peygambere isnad edilen bir hadis. Uydurma dememek için yalan uydurmak mübah oluyor onlara göre. ''Evet uydurma'' deyip kurtulamıyorlar nedense. İşte kadınlara zulm eden,  şeytanın uydurduğu o hadis;

  • Uydurma Hadis: ''Sünnet (hıtan) erkeklere sünnettir. Kadınlara için ise fazilettir.''(Ahmed b. Hanbel, V, 75; Ebu Davud Edeb, 167; el-Fethu'r-Rabbânî, XVII, 1312)

Bu hadis yüzünden Mısır, Etiyopya, Nijerya, Sudan, Kenya, Somali gibi ülkelerde kız çocuklarına zulm ediliyor. Zevk almasını sağlayan klitoris ucu kesilerek cinsellikten zevk almaması sağlanıyor. Hak mezhep denilen batıl mezhepler de bu saçmalığı savunuyor tabiki. Zaten mezhepleri hak ilan edenler kendi seçtiklerini hak ilan etmişlerdir.



Eğer bu gibi hurafeler hocalar tarafından sahih kabul edilmeye ve bilinçsiz müslümanlara hakmış gibi anlatılmaya devam edilirse dolaylı yoldan Işid, Taliban, Boko Haram gibi terör örgütleri desteklemiş oluruz. Çünkü bu gibi zırvalaıklara inanıp uygulamak isteyenler radikal dinci terör örgütleridir. 24.07.2014 tarihinde Hürriyette yayınlanan haberde; Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) bir fetva yayınlayarak Irak'ın ikinci büyük kenti Musul'daki 11 ila 46 yaş arasındaki bütün kadın ve kız çocuklarının sünnet edileceğini duyurdu.

Görüldüğü gibi gücü eline geçiren dinciler, Hadis-mezhep saçmalıklarını uygulamaya başlıyor ve insanlara zulm ediyor. Sanki Kuran inmemiş ve din eksikmiş gibi peygamberin ölümünden 200 yıl sonra havada uçuşan dedikodulardan dilediğini seçip kitap haline getirenlerin yarattığı din, çoğu müslüman tarafından peygamber sözü zannedilmektedir.

Peygamber sadece Kuran ile amel etmiştir. Kuran'da ise ne kadın sünneti ne de erkek sünneti yoktur. Araf  Suresi 203: ''Ben, yalnızca Rabbimden bana vahyolunana uyarım. Bu (Kuran), Rabbinizden gelen basiretlerdir; iman edecek bir topluluk için bir hidayet ve bir rahmettir."
.
Kadın sünneti - Bumudin/17.05.2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?